HÄR ÄR VINNARBÖCKERNA I VÅR BOKJURY 2020

Tack till alla 2 144 barn och unga som varit med och röstat!

Vinnarböcker Vår bokjury 2020

Hälsning från Jonna Björnstjerna & Lillebror

Hälsning från Agnes & Elias Våhlund

VAD ÄR VÅR BOKJURY?

VAD? I Vår bokjury kan du som är 0-16 år vara med och rösta på dina favoritböcker från förra året. Du får rösta på bilderböcker, skönlitteratur, faktaböcker, serieböcker och böcker på olika språk.

HUR? Läs eller lyssna på valfritt antal böcker, vuxna får gärna hjälpa till att läsa. Hämta en röstsedel på folk- eller skolbiblioteken i Solna och Sundbyberg. Självklart får du vara med och rösta även om du inte bor i Solna eller Sundbyberg. 

VARFÖR? Det är viktigt att barn och unga får göra sina röster hörda. Det är demokratiskt och vi vill veta vad du tycker om att läsa. Om du röstar är du också med i utlottning av många fina priser!

JUST NU KAN DU INTE RÖSTA I VÅR BOKJURY MEN VÅREN 2022 ÄR DU VÄLKOMMEN ATT VARA MED I VÅR BOKJURY 2021!Se filmen med alla vinnarböckerna i Vår bokjury 

Med stöd av Kulturrådet

ARKIV

SE VINNARNA FRÅN VÅR BOKJURY 2019

SE VINNARNA FRÅN VÅR BOKJURY 2018!

SE VINNARNA FRÅN VÅR BOKJURY 2017!

SE VINNARNA FRÅN VÅR BOKJURY 2016!

Hälsning från Sara Ohlsson

Hälsning från Ebba på Tukan förlag

LADDA NER OCH SKRIV UT VINNARAFFISCHERNA

Kontakt Vår bokjury

  1. Mie Björkman

    Titel: Skolbibliotekarie/Skolbibliotekssamordnare

    Jag jobbar som skolbibliotekarie på Lilla Alby skola och som skolbibliotekssamordnare på Bibliotek Sundbyberg. I mitt jobb träffar jag framför allt barn och ungdomar i grundskolan så jag läser massor av barn- och ungdomsböcker! 

    Telefon: 08-706 85 18