Utställningar

Utställningar på Bibliotek Sundbyberg

OBS! Galleri Signal i Signalfabrikens bibliotek tar just nu inte mot några utställningsansökningar. Vi gör ett längre uppehåll och ser över hur vi kan använda våra ytor på nedre plan på bästa sätt. Pandemin har också gjort att vi har en lång kö som ska betas av innan vi eventuellt tar emot nya utställare.

Biblioteken i Signalfabriken och i Hallonbergen har båda varsin utställningsyta.

I Signalfabriken finns Galleri Signalen. Utställningsytan är på ca 60 m² och består av två mobila väggar á 2,03x2,6 m. Dessa väggar är vitmålade och skjuts åt sidan vid program eller andra evenemang. De kan placeras som utställaren vill i utställningsytan. Det finns även bord och stolar som kan användas till utställningen.

Hallonbergens biblioteks utställningsyta består av fyra väggar som är 2,1 m långa. Väggarna bildar en öppen fyrkant där en vägg saknas. En av väggarna är flyttbar och kan därför användas som utställningsyta på båda sidorna. Mer eller mindre golvyta kan tas i anspråk för utställningar kring utställningsväggarna. 

Alla som ställer ut måste känna till och ha godkänt Bibliotek Sundbybergs utställningspolicy. Policyn gås igenom tillsammans med utställningsansvarig personal vid bokning av utställning. Alla utställningar hängs i samråd med utställningsansvarig personal.

Bibliotekets utställningsytor visar även utställningar från kommunens egna verksamheter. Vi prioriterar konstutövare bosatta i kommunen och lokala föreningar.

 

Välkommen med din förfrågan till:

Signalfabriken: Paulina Drakenstedt paulina.drakenstedt@sundbyberg.se  08-706 84 83
Hallonbergen: Carina Dahlander carina.dahlander@sundbyberg.se 08-706 85 28

Utställningar på biblioteken

  1. När färgen skaver - Inger Greén

    Datum Torsdag 13 januari - söndag 30 januari
    Plats Galleri Signalen Signalfabriken

    Konstnären närvarar lördag 22/1 och söndag 23/1 för att presentera konstverken.