Ursäkta att man vill bli lite älskad

Ja, det blir till att kärleksbomba Johanna Thydells senaste Ursäkta att man vill bli lite älskad.

Med mycket humor får man följa med i Nora Jonassons liv. Nora är rätt vanlig tycker hon själv, hon har två bästa kompisar, Lisa och Jossan, har föräldrar som hon gillar ganska bra, och en schysst brorsa.
Men ingenting spännande händer, framförallt inte på kärleksfronten. Det är istället kompisen Lisa som får allas uppmärksamhet och alla killar. Men så händer allt på en gång. Brorsans gamla kompis Stoffe börjar visa intresse för Nora och när Nora sedan på en fest råkar ha ett väldigt långt samtal med Lisas kille börjar det snurra.

Jag hade väldigt roligt när jag läste Ursäkta att man vill bli lite älskad. Johanna Thydell får precis till rätt tonläge och känsla. Heja!

Karin på biblioteket i Solna C

Tipsat av: Biblioteken i Solna den 17 november 2011