Timglaset

Det slutar inte med att man dör - man fortsätter till eviglivet och där måste man välja mellan två rivaliserande riken, Myriad och Trojka.

Gena Showalter har skrivit en fantastisk bok som handlar om en ung kvinna som heter Tenley Lockwood. För tillfället sitter hon inspärrad på psykiatrisk avdelning dit hennes föräldrar skickat henne så att hon kan göra sitt slutgiltiga val. För när man dör slutar det inte där, man fortsätter till eviglivet som är uppdelade i två rivaliserade riken, Myriad och Troika.

De båda rikena skickar upp två varsina representanter, Archer och Killian, från sina riken för att rekrytera Tenley till deras rike. Då hon anses vara speciell gör de allt för att locka henne och hon blir erbjuden massa lyxigheter. Men Tenley har inga planer på att bestämma det än. Men när hon äntligen börjar kunna känna vilket rike hon vill till slits hon mellan kärleken och sitt slutgiltiga svar. Vad ska hon välja? Kärlek eller rike?

En väldigt spännande ungdoms fantasy bok, som inte liknar något annat jag läst. Den är en riktig bladvändare och rekommenderas stark.

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Emelie Fogelmark den 26 februari 2018