Till alla killar jag har gillat

Vill du läsa en riktigt bra tjejig bokserie, som även är väldigt mysig och spännande ska du läsa Jenny Hans senaste ungdomsserie om Lara Jean Song Covey.

Både vuxna och ungdomar kan läsa den. Den första boken heter Till alla killar jag har gillat och följs av P.S Jag gillar dig fortfarande och den sista boken Nu och för alltid, Lara Jean.

 Lara Jean bor ihop med sin pappa, lillasyster Katherine som alla kallar Kitty och sin äldre syster Margot, som ska flytta till Skottland och gå på college där. Lara Jean har en hattask där hon förvarar 5 stycken kärleksbrev som hon skrivit till 5 olika killar, men aldrig postat för hon vill ha breven för sig själv och inte visa någon annan. Det är i breven som Lara Jean har kunnat ösa ur sig alla sina känslor utan att någon vet om dom. Men en dag när Lara Jean kommer hem upptäcker hon att hattasken och breven är borta!

Ganska snart kommer tre av killarna fram till henne och frågar om breven. En av killarna är Josh, Margots ex, som Lara Jean var kär i. En annan av killarna är Peter, skolans mest populära kille, som har en flickvän som han varit tillsammans med ett tag. Precis när hon har lyckats acceptera att Josh och Peter fått sina brev kommer nästa kille. Han ska vara med i ett rollspel på Lara Jeans skola. Generad försöker Lara Jean släta ut konversationerna om brevet. Men sen händer det något som Lara Jean inte räknat med, hon skulle ju bara låtsas vara flickvän till en av de här killarna för att göra hans ex svartsjuk så att hon kommer tillbaka till honom. Problemet är bara det att Lara Jean blir kär i honom på riktigt. Så vad händer nu? Ska hon fortsätta vara en låtsas flickvän, eller vara ärlig och erkänna sina känslor för honom?

Böckerna om Lara Jean Song Covey

 1. Till alla killar jag har gillat

  Av: Han, Jenny
  Språk:
  Svenska
  Publiceringsår: 2018
  Klassifikation: Skönlitteratur översatt från engelska
  Finns som: Bok