Jag var här

Codys bästa kompis sedan barnsben, Meg, har gjort det som ingen människa ska behöva göra. Hon har tagit livet av sig. Megs föräldrar ber Cody om hjälp. Förkrossad beger hon sig iväg till det college som Meg gick på för att samla ihop alla hennes saker.

Deras kontakt med varandra hade blivit allt glesare och glesare sedan hon började på college. När hon hittar Megs dator stöter hon på flera mail som skickats till en kille. Enligt mail som Cody fått av Meg tidigare var det bara en fling. Cody får tag i killen och pratar med honom, och det visar sig att hon skickat massvis med mail till honom, men allt i datorn är borta! Flera månaders mail saknas.

Cody börjar forska i varför dom är borta och får tag i en datahacker som kan låsa upp de krypterade filerna i datorn så hon kan se vem eller vilka hon har haft kontakt med. Det visar sig att hon var med på en sida där man hetsade varandra till självmord. Cody bestämmer sig för att försöka få tag i den man som Meg hade mest kontakt med, men det visade sig vara svårare än hon trodde. Kommer Cody få något svar om vad som hände med Meg, om hon verkligen blev hetsad till det?

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Emelie Fogelmark den 26 februari 2018