Veckans 5 tips

Fem fina böcker om autism.

5 tips

Är du sugen på att läsa något oväntat? Varje vecka tipsar vi på Bibliotek Sundbyberg om böcker och filmer utifrån olika teman. Vilka teman det är kan variera väldigt, men du får alltid fem tips här och kanske inspiration till att söka efter fler.

Den här veckan tipsar Anna om fem fina böcker om autism. Det är fantastiska, gripande berättelser både om att själv ha autism eller att leva med någon som har det.

(klicka på titeln för att se om boken finns att låna eller reservera på biblioteken)

Fem fina böcker om autism:

1. Till Daniel

Av: Nilssen, Olaug
    Klassifikation: Skönlitteratur översatt från norska
  2. Djurvänner

Undertitel: roman
    Av: Marklund, Anton
    Klassifikation: Svensk skönlitteratur
  3. Detta är mitt liv

Av: Lagercrantz, Rose
    Publiceringsår: 2019
    Klassifikation: Svensk skönlitteratur

Tips från tidigare veckor

1. Tips på olika teman

Är du sugen på att läsa något oväntat? Här tipsar vi på Bibliotek Sundbyberg om böcker och filmer utifrån olika teman. Ett nytt tema varje vecka. Vilka teman det är kan variera väldigt, men du får alltid fem tips här och kanske inspiration till att söka efter fler.

den 20 januari 2020