Sommaruppehåll

Advokatjouren, Språkkafé, Läxhjälp, Förskoleöppet och Ekonomisk rådgivning tar sommaruppehåll.

Hallonbergen

Juristjour: Sista tillfället 22/5, första tillfället nästa termin 4/9

Läxhjälp: Sista tillfället 3/6, första tillfället nästa termin 2/9

Ekonomisk rådgivning: Sista tillfället 18/6, ingen Ekonomisk rådgivning i Hallonbergen till hösten

Förskoleöppet: Sista tillfället 11/6, första tillfället nästa termin 27/8

Språkkafé tisdagar: Sista tillfället 28/5, första tillfället nästa termin 3/9

Språkkafé onsdagar: Sista tillfället 12/6, första tillfället nästa termin 4/9

Signalfabriken

Advokatjour ojämna veckor: Sista tillfället 3/6, ingen advokatjour ojämna veckor till hösten

Advokatjour jämna veckor: Sista tillfället 24/6, första tillfället nästa termin 5/8

Ekonomisk rådgivning: Sista tillfället 13/6, första tillfället nästa termin 22/8

Förskoleöppet: Sista tillfället 12/6, första tillfället nästa termin 27/8

Språkkafé: Sista tillfället 22/5, första tillfället nästa termin

1. Advokat- och juristjour

Advokat- och juristjouren är en mottagning i biblioteket där en advokat/jurist hjälper dig med en första genomgång av ditt problem. Du får råd om vart du ska vända dig för att få eventuell fortsatt hjälp.

2. Läxhjälp

Barn och vuxna är välkomna till biblioteket i Hallonbergen för att få hjälp med läxan!

3. Budget- och skuldrådgivning

Du kan få ekonomisk rådgivning och hjälp med ansökan om skuldsanering på kompetens- och arbetsmarknadsförvaltningen i kommunen.

den 24 maj 2019