Advokat- och juristjour över telefon

Advokat- och juristjourerna i Hallonbergen och Signalfabriken ger för tillfället rådgivning över telefon.

Paragraf geralt, Pixabay

Advokat- och juristjouren är en mottagning i biblioteket där en advokat/jurist hjälper dig med en första genomgång av ditt problem. Du får råd om vart du ska vända dig för att få eventuell fortsatt hjälp.

Du får samtala med en advokat /jurist i cirka 15 minuter.

På biblioteket i Signalfabriken pratar du med advokat Lars Hultgren på måndagar jämna veckor mellan kl. 16-17.
Boka tid i receptionen eller ring och boka på 08-706 84 80 senast 15.50 samma dag som rådgivningen äger rum så ringer han upp dig.

På Hallonbergens bibliotek pratar du med jurist Mariana Basurto Correa onsdagar kl. 16-17.
Boka tid i receptionen eller ring och boka på 08-706 84 70 senast 15.00 samma dag som rådgivningen äger rum så ringer hon upp dig.

Mer om Advokat- och juristjouren:

1. Advokat- och juristjour

den 13 januari 2021