Du mellan 13 och 19 år – se hit!

Nu söker vi på biblioteket dig som vill vara med och påverka framtidens bibliotek för unga i Sundbyberg.

Ungdomar i bibliotek pexels-cottonbro

Har du till exempel idéer på hur vi ska möblera bättre?

Lugn läshörna eller plats för grupparbete?

Bok- eller skrivklubb?

Läsande förebilder du vill få chansen att lyssna på IRL?

Helt andra tankar på vad du vill göra tillsammans med oss?

Vill du vara med - digitalt eller utomhus - och lära känna oss och biblioteken, tveka inte att höra av dig!

Fyll i intresseanmälan och tryck på skicka så återkommer vi så fort vi kan.

Intresseanmälan

För dig som ställer upp fixar vi någon kul aktivitet eller presentkort som tack för hjälpen!

Och på sikt så hoppas vi att hela biblioteksverksamheten ska bli så bra som möjligt utefter dina önskemål och att du känner att du haft möjlighet att påverka 😊

Vi har fått ihop ett gäng till vårens fokusgrupp men tar fortfarande emot anmälningar löpande, så är du eller någon du känner intresserad av att vara med är det bara att höra av sig! Vi kommer eventuellt starta upp ännu en grupp till hösten dit du också kan anmäla intresse redan nu.

Varmt välkommen att höra av dig!

Hälsar

Johanna Falk på biblioteket i Signalfabriken & Johanna Klöfvermark på Hallonbergens bibliotek

Skrivet av: Elin Sundström den 9 mars 2021