PressReader - nyheter från hela världen

Med Pressreader kan du läsa dagstidningar och tidskrifter digitalt hemma eller på biblioteket. Här finns 7000 dagstidningar på 60 olika språk från mer än 100 länder i hela världen.

Logga in på biblioteket

I PressReader kan du läsa över 7000 dagstidningar på över 60 språk från mer än 100 länder från hela världen.

Du som besöker biblioteken kan ladda ner tidningar och tidskrifter till din bärbara dator, smartphone eller surfplatta (Tidningarna tar ca 10 Kb i utrymme).

På bibliotekets bokningsbara datorer använder du genvägen som finns på skrivbordet.

Gör så här för att använda din egen enhet:

Smartphone och surfplatta:

• Logga in på bibliotekets trådlösa nätverk "SundbybergBibliotek" (för att göra detta behöver du ett bibliotekskort).
  • Ladda ner appen PressReader, gratis via App Store, Google Play eller motsvarande.
  • Efter du gjort detta på biblioteket kan du fritt ladda ner tidningar och tidskrifter under 72 timmar, även utanför biblioteket. Du kan ladda ner max 5 tidningar/dag. Vid nästa biblioteksbesök fungerar det likadant.

Bärbar dator:

Använd PressReader på din bärbara dator genom att koppla upp dig på bibliotekets bibliotekets trådlösa nätverk "SundbybergBibliotek" och surfa till www.pressreader.com

Logga in hemifrån

Du kan även logga in hemifrån och läsa på din surfplatta eller dator. Klicka på länken nedan och logga in med ditt bibliotekskort. Om du sedan vill använda appen klickar du på “Open in app” när du är inne i PressReader.

Vissa tidningar blir med denna metod inte tillgängliga förrän klockan 11. Detta gäller Svenska Dagbladet, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Strömstads Tidning, Bohusläningen och Ttela.

Logga in hemifrån

Titta på en film som visar hur du använder PressReader:

1. Tidningar & tidskrifter

På Bibliotek Sundbyberg har vi ett brett utbud av dagstidningar och tidskrifter på svenska och andra språk. Vi erbjuder även tillgång till Pressreader där du kan läsa dagstidningar och tidskrifter digitalt hemma eller på biblioteket.