PressReader - nyheter från hela världen

Pressreader innehåller över 5000 tidningar och tidskrifter från mer är 100 olika länder på fler än 60 olika språk.

Pressreader innehåller över 5000 tidningar och tidskrifter från mer är 100 olika länder på fler än 60 olika språk.

Nu kan du som besöker biblioteken ladda ner tidningar och tidskrifter till din smartphone eller surfplatta.

Gör så här:

• Logga in på bibliotekets trådlösa nätverk (för att göra detta behöver du ett bibliotekskort).
  • Ladda ner appen PressReader, gratis via App-Store, Play-Butik eller motsvarande.
  • Sätt igång att läsa. Du kan ladda ner max 5 tidningar/dag.
  • Efter du gjort detta på biblioteket kan du fritt ladda ner tidningar och tidskrifter under 72 timmar, även utanför biblioteket. Vid nästa biblioteksbesök fungerar det likadant.

På bibliotekets bokningsbara datorer använder du genvägen som finns på skrivbordet. Använd PressReader på din bärbara dator genom att koppla upp dig på bibliotekets nätverk och surfa till www.pressreader.com.

Tidningarna tar ca 10 Kb i utrymme.

1. Tidningar & tidskrifter

På Bibliotek Sundbyberg har vi ett brett utbud av dagstidningar och tidskrifter på svenska och andra språk samt artikeldatabaser med mera.