Pappersstäder

Vad händer när tjejen som Quentin så länge varit förälskad i försvinner en dag?

När Quentins granne Margo, som han varit kär i redan som barn, klättrar in genom hans fönster en kväll och ber om en tjänst – har han svårt att säga nej. Under kvällens gång följer ”Q” (Quentin) med på en av Margos äventyr där hon utgör sin hämnd mot hennes så kallade vänner och pojkvän. När kvällen kommer mot sitt slut kan inte ”Q” låta bli att hoppas på att morgondagen blir sig olik allt annat tidigare och att hans och Margos relation kommer att bli starkare. Men vad händer då när Quentin tar sig till skolan nästa dag för att upptäcka att hon är försvunnen?
I denna bok av den hyllade författaren John Green får vi följa med på Quentin Jacobsens sökande efter Margo som en dag upptäcks vara försvunnen. Kommer Quentin att lyckas koppla ihop alla ledtrådar som Margo lämnat efter sig och hitta henne? Eller är det just det Margo vill förbli - ett mysterium? Är Margo Roth Spiegelman den Quentin tror att hon är? 
Jag rekommenderar starkt denna bok, speciellt om du gillar mysterier och äventyr. Personligen så tycker jag detta är Greens bästa verk. Kan vara en aning seg under vissa delar, men helt klart läsvärd.

Tipsat av Michelle, prao-elev.

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Michelle, prao-elev ht 2015 den 23 oktober 2015