Låna e-ljudböcker till Android

• Gå till Play Butik på din mobil/surfplatta och ladda ner appen Elib Ljudboksspelare
  • Gå in på Bibliotek Sundbybergs webbsida.
  • Logga in uppe i högra hörnet med ditt bibliotekskortnummer/personnummer och din pin-kod

Du hittar bibliotekets e-ljudböcker genom att söka på den titel eller författare du är intresserad av i sökfältet på bibliotekets webbsida.

e-ljudbok

Den här symbolen visar att boken finns som e-ljudbok.

• Klicka på symbolen vid den bok du vill läsa.
  • Klicka på ”Lyssna” efter ”Strömmande ljudbok för Android-enheter (kräver app)”

För att fortsätta lyssna på en strömmande e-ljudbok senare, loggar du in på Mina sidor, klickar på Mina lån, Elektroniska lån och Fortsätt lyssna. Spelaren startar där du slutade att lyssna senast.

Observera att e-ljudböcker är strömmande, det vill säga att det kan bli dyrt att lyssna om du inte är uppkopplad mot ett trådlöst nätverk, ett WiFi.