Läs och recensera

Är du 13 - 19 år och vill dela med dig av dina boktips? Hos oss på biblioteken i Sundbyberg kan du prova på att recensera böcker.

På den här sidan kommer vi lägga ut olika böcker som du kan välja på. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig. Sen hämtar du boken på Signalfabrikens eller på Hallonbergens bibliotek.

När du läst kan du välja själv hur du vill att din recension ska se ut, det kan vara en text, en film eller på något annat sätt.

Självklart får du behålla boken och du kan vara med flera gånger och recensera!

Så här funkar det

Välj en bok som du vill recensera. Du bestämmer på vilket bibliotek du vill hämta den. Du får ett meddelande när den finns att hämta.

Fyll i formuläret här på sidan. Skriv vilken bok du i första hand vill skriva om. Skriv även in ett andra val ifall någon redan har valt just "din" bok, det finns bara en av varje!

Det går självklart även bra att recensera en lånad bok, skicka då din recension till Johanna Falk eller Johanna Klöfvermark.

Här är böckerna du kan välja på just nu:

Jag vill recensera

Välj vilket bibliotek du vill hämta din bok på:

  (klicka på titeln för att läsa hela recensionen)

  Inskickade recensioner

  1. Moxie

   Av: Mathieu, Jennifer Tipsat av: Gästrecensent

   Vår recensent har läst Moxie av Jennifer Mathieu, läs recensionen här.

  2. Rör mig inte!

   Av: Mafi, Tahereh Tipsat av: Gästrecensent

   Vår recensent har läst Rör mig inte! av Tahereh Mafi och hon skulle verkligen rekommendera den om du är intresserad av fantasy men verklighet samtidigt.

  Visa fler sidor...