Läs och recensera

Är du mellan 13-19 år och vill dela med dig av dina boktips? Hos oss på biblioteken i Sundbyberg kan du prova på att recensera böcker.

På den här sidan kommer vi lägga ut olika böcker som du kan välja på. Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig. Sen hämtar du boken på Signalfabrikens eller på Hallonbergens bibliotek.

När du läst kan du välja själv hur du vill att din recension ska se ut, det kan vara en text, en film eller på något annat sätt.

Självklart får du behålla boken och du kan vara med flera gånger och recensera!

Så här funkar det

Välj en bok som du vill recensera. Du bestämmer på vilket bibliotek du vill hämta den. Du får ett meddelande när den finns att hämta.

Fyll i formuläret här på sidan. Skriv vilken bok du i första hand vill skriva om. Skriv även in ett andra val ifall någon redan har valt just "din" bok, det finns bara en av varje!

Det går självklart även bra att recensera en lånad bok, skicka då din recension till Johanna Falk eller Johanna Klöfvermark.

Här är böckerna du kan välja på just nu:

Jag vill recensera

Välj vilket bibliotek du vill hämta din bok på:

  (klicka på titeln för att läsa hela recensionen)

  Inskickade recensioner

  1. Lowkey

   Av: Farshin, Melody Tipsat av: Gästrecensent

   Vår recensent har läst Lowkey av Melody Farshin och hon tycker att den vill visa hur ”förorts” människorna har det.

  2. Evelyn Hugos sju äkta män

   Av: Reid, Taylor Jenkins Tipsat av: Gästrecensent

   Vår recensent har läst Evelyn Hugos sju äkta män och hon tycker att den är fantastisk och på samma gång totalt hjärtskärande. Det är bland de bästa böckerna hon läst.

  3. Är det nu allt börjar?

   Av: Spont, Siri Tipsat av: Gästrecensent

   Vår recensent har läst Är det nu allt börjar? av Siri Spont som handlar om Tilda som känner sig osynlig jämfört med sina tre vänner. Men med internetvännen Emmy är det annorlunda, de går igenom samma sak, och de bestämmer sig för att åka på en språkresa till England. Men det blir inte alls som Tilda tänkt sig. En bok med budskapet Be yourself

  Visa fler sidor...