Jag jobbar på biblioteket Signalfabriken. Där har jag hand om förskoleklassernas studiebesök, och bokklubbarna för barn i låg- och mellanstadieålder.

Och så ansvarar jag för inköpen av barnböcker för barn 6-12 år på Biblioteket Signalfabriken. Jag köper också in barnböcker på alla möjliga språk till båda biblioteken.

Allt som har med språk att göra tycker jag är intressant. Fråga mig gärna om barn- och ungdomsböcker!

På fritiden gillar jag mest att hålla på med hästar och att vara ute i naturen!

Mina tips och artiklar

 1. Välkommen till Sverige

  Tips Av: Andersson, Josephine A Tipsat av: Kerstin Blombäck

  Den här boken har text på 3 språk: svenska, engelska och arabiska. Den vänder sig till alla barn och vuxna som nyss har kommit till Sverige och vill veta något om livet här.

 2. Pojken från längesen

  Tips Av: Lundberg Hahn, Kerstin Tipsat av: Kerstin Blombäck

  "Litet skåp med spöke säljes" - så står det i annonsen, och snart står skåpet i Toves rum! Mamma älskar ju gamla prylar, ingen tror väl på spöken, eller?

 3. Allt blir säkert bra igen

  Tips Av: Boie, Kerstin Tipsat av: Kerstin Blombäck

  Den sanna berättelsen om hur Rahaf och Hassan flydde från bomberna i Syrien tillsammans med sina föräldrar och småsyskon

 4. Lisbet och Sambakungen

  Tips Av: Karinsdotter, Emma Tipsat av: Kerstin Blombäck

  - Usch! Måndagar är det tråkigaste som finns, sa farmor. Då går alla till jobbet. - Inte du och jag, sa jag. Måndagar är väl det samma som lördag för oss? Ingen skillnad. - Nä-e, måndagar är mycket värre. Måndagar påminner mig om vardagen, och det är så hemskt så jag blir på dåligt humör. Alla borde vara lediga jämt och göra det dom vill, sa Farmor.

Visa fler sidor...