Förföljaren                                                                           

Föreställ dig att du är tolv år och drömmer om att få en hundvalp eller en sprillans ny cykel till din födelsedag. Du får syn på din pappa som beger sig ut i mörkret sent på kvällen. Nyfikenheten tar över och du smyger tyst med bakom honom, med hopp om att du kanske får se något av dina presenter.

Istället ser du hur han kommer ut genom en källare och du hör en kvinna skrika. Du följer ljudet och möts av den fasansfulla blicken av en sårad kvinna som ber dig att ta henne därifrån. Ni två vandrar i några kilometer genom skogen tills ni når polisstationen. Där får du reda på att du precis avslöjat din egen far som en av landets värsta seriemördare!

Flera år har gått och Naomi, som hon heter, lever som fotograf och flyttar runt, tills hon finner ett jättegammalt hus med stort renoveringsbehov. Hon flyttar in och kan äntligen känna att det här är ett ställe där hon kan koppla av. Men efter några veckor försvinner det två kvinnor från staden, mördade på precis samma sätt som hennes pappa gick till väga. Är det en copycat, eller vad är det som händer egentligen?

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Emelie Fogelmark den 26 februari 2018