Bokcirklar

Vill du träffa andra bokintresserade och diskutera litteratur? Bibliotek Sundbyberg har flera läsecirklar där det är gratis att delta.

Vi erbjuder följande cirklar (klicka på rubrikerna för mer information):

Bokcirkeln Signalen: Ungefär en onsdag i månaden är vi en grupp läsare som träffas och pratar om en gemensam bok.

Bokcirkeln Tisdagsklubben: Tisdagsklubben har uppehåll tillsvidare

English Book Circle: Do you love to read? Do you love to talk about books? Welcome to the Raspberry Hills Library English Book Circle!

Feministiska bokcirkeln: Vi ses en gång i månaden för att utifrån böckerna vi läst prata om aktuella feministiska frågor, funderingar och dela med oss av våra erfarenheter. Vi bestämmer vad vi ska läsa tillsammans.

Solna-Sundbybergs lyssnarcirkel: Ungefär var femte vecka träffas vi som lyssnar på böcker och diskuterar den senaste boken. Cirkeln är på dagtid och alla som använder tal- eller ljudböcker är välkomna.

Lättläst bokcirkel med sång: Tillsammans läser vi lättlästa böcker, tränar svenska, sjunger och fikar. Vi träffas på onsdagar i Hallonbergens bibliotek.

Suomalainen lukupiiri: Kaikki lukemisesta kiinnostuneet tulkaa mukaan keskustelemaan ja kertomaan lukemianne kirjoja ja tekstejä suomenkielisessä lukupiirissä.

Bibblans bokklubb för 7-9 år: Bokklubben för dig som gillar böcker och berättelser. Vi träffas en timme varannan onsdag på biblioteket i Signalfabriken. Vi läser tillsammans och har samtal och andra aktiviteter kring böcker.

Bokklubben Hjärtat: För dig från 10 år som gillar att läsa. Vi träffas en gång i månaden på Hallonbergens bibliotek.

Bokcirkelkassar för hemlån: Är du med i en bokcirkel? Eller vill du starta en? Låna hem en bokcirkelkasse från biblioteket! Varje kasse innehåller åtta exemplar av en boktitel och lånas ut komplett till en person i cirkeln.