Vi har en ny bibliotekswebb

Välkommen till Bibliotek Sundbybergs nya webbsida. Vi hoppas att du kommer tycka om den.

Om du använt vår gamla webbsida är det mycket som är sig likt men det finns en del som är nytt och annorlunda.

Som tidigare loggar du in uppe i högra hörnet för att hitta all information om dina lån och reservationer. Du loggar in med numret på ditt bibliotekskort eller ditt personnummer (10 siffror) och din fyrsiffriga pinkod.

En nyhet är att du kan välja att spara din lånehistorik. Du aktiverar funktionen när du är inloggad på Mina sidor under Mina uppgifter > Bibliotekskort och PIN-kod. Då sparas historiken från och med den dag du aktiverade funktionen.

Nytt är också att det finns möjlighet att översätta webbsidorna med hjälp av Google Translate. Språk väljs via jordgloben som ligger högst upp i högra hörnet i webbläget och i menyn i mobilläget.

För att få texten uppläst via Readspeaker klickar du på ”Lyssna” som också ligger uppe i högra hörnet.

I och med att vi har bytt webbplats så finns dina tidigare minneslistor inte kvar, men det går att skapa nya som inloggad på Mina sidor.

Under Våra tjänster har vi samlat mycket information om hur du kan använda biblioteket.

Vanligt förekommande frågor hittar du här > Vanliga frågor

Alla sidor i webben från A-Ö hittar du här > A-Ö